TODO

XAFAX NetPay kaart opladen

Vul het bedrag in dat u wenst op te laden op uw NetPay kaart.
Spin UpSpin Down

0 artikelen / € 0,00
Totaal € 0 ,00

Ticketshop

Welkom bij de ticketshop van De Nieuwe Kerk.

De Grote Indonesië-tentoonstelling is dagelijks te zien vanaf  21 oktober 2023 tot en met 1 april 2024.

Op 25 december en 1 januari is er alleen orgelconcert in De Nieuwe Kerk en is De Grote Indonesië-tentoonstelling dicht voor publiek.

Tickets zijn hier online verkrijgbaar of bij de kassa.

7b40758c-d71f-ee11-81e5-000c29fe75c1
De Grote Indonesië avondopenstellingen
Speciaal tijdens De Grote Indonesië-tentoonstelling worden vele interessante avondopenstellingen georganiseerd. Selecteer in de kalender eerst de juiste datum. Alle tickets voor de avondopenstellingen zijn inclusief een entree ticket voor De Grote Indonesië-tentoonstelling. Deuren openen om 19:00 uur voor een bezoek aan de tentoonstelling. Het programma start om 20:00 uur. Na het bestellen ontvang je de e-tickets per e-mail (controleer ook de folder “ongewenste e-mail”).
e6840f7e-e7fc-eb11-811d-000c29fe75c1
De Grote Indonesië-tentoonstelling
Klik op bovenstaande titel voor prijzen en tickets. Selecteer daarna een datum en een tijdslot. Geopend van 10.00-17.00 uur (laatste toegang 16.00 uur). Het is ook mogelijk om een ticket te kopen aan de kassa tot 16.00 uur, echter kunt u niet met contant geld betalen, alleen met pinpas of creditcard. Na betaling ontvangt u de e-tickets per e-mail (controleer ook de folder “ongewenste e-mail”). Online aangeschafte tickets worden niet retour genomen. U dient bij aanschaf van een ticket i.c.m. Museumkaart of Vriendenloterij-VIP kaart deze kaart fysiek bij u te hebben.
c649fa39-2120-e711-80c6-005056a61945
E-ticket Benefietconcert
Klik op bovenstaande titel om een ticket te reserveren voor het Benefietconcert. Na het bestellen ontvang je de e-tickets per e-mail. Controleer ook de folder “ongewenste e-mail”.

Opgelet!

Er zitten nog items in uw winkelmandje. Als u zich afmeldt, dan zullen deze verloren gaan.

Wilt u verder gaan?

Opgelet!

Er zitten nog items in uw winkelmandje. Als u uw sessie beëindigt, dan zullen deze verloren gaan. <br/><br/>Wilt u verder gaan?